Caminem per un país millor

posted in: Sin categoría | 0

La Marxa Som és una caminada popular que segueix l’itinerari d’El Camí, una ruta de senderisme cultural que recorre els territoris de parla catalana, que pretén ser un instrument de democràcia participativa per conèixer quin nou model de país es vol per Catalunya.

Dividida en quatre columnes, Llevant, Ponent, Sud i Metropolitana, La Marxa Som vol recórrer el país físicament per portar-lo cap a la llibreta i la plenitud de manera simbòlica. Així mateix,a cada poble català, es realitzaran assemblees per plantejar diàlegs sobre quin nou país es vol per a Catalunya i fomentar, així, una democràcia participativa.

Es tracta d’una proposta transformadora, integradora, constructiva i, sobretot, festiva. La Marxa té dos objectius principals: el primer és recollir la voluntat del poble en relació al model de democràcia que es vol, mitjançant les assemblees, d’on sortiran uns resultats que
més endavant es donaran, en nom del Poble, al Parlament per a que es tingui constància de la voluntat popular davant la nova Constitució Catalan; i el segon, és relligar la força del poble.

La inicitavia està impulsada i coordinada per un grup d’Amics d’El Camí i forma part del projecte Reinicia Catalunya, en coordinació amb les organitzacions, entitats i col·lectius que integren aquesta plataforma: Òmnium Cultural, Assemblea Nacional Catalana, El País que Volem, Grup Promotor per a la Convenció Constitucional, Juristes per la Independència, Parlament Ciutadà, Procés Constituent, Sectorials de l’ANC, Súmate, Unanovaconstitució.cat i Col·lectiu Drassanes.

Nosaltres, el Patronat del Santuari Ecològic del Castell de Gallifa, donem el nostre suport a aquesta iniciativa i animem a tots aquells que vulguin participar en aquesta marxa.

 

A la seva pàgina web podreu consultar exhaustivament els itineraris, dies i assemblees: www.lamarxasom.cat.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *