Assistim a l’AGO de l’ANC a Manresa

posted in: Sin categoría | 0

ANC_Manresa_Abril2016_7

Diumenge 17 d’abril es va celebrar la IV Assamblea General Ordinaria de l’ANC. A aquesta assamblea, en la que hi va assistir personalitats de diferents partits polítics independentistes i associacions catalanes, es va votar el full de ruta i el nou rumb de l’ANC. Mossèn Josep Dalmau: “Em va semblar extraordinari, i vaig veure molt entusiasme de tots aquells que defensem la causa de la independència. Allà va quedar reafirmat.”

Es van aprovar els informes de gestió, econòmic i el pressupost per al nou any, amb un augment al preu de la quota, l’ús de la caixa d’enginyers com a entitat bancària i fer-se socis de Som Energia, una cooperativa de consum verda sense ànim de lucre que proposa un canvi de model energètic 100% renovable.

A l’assamblea vam saludar a al president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, l’actual presidenta del Parlament de Catalunya, i ex-presidenta de l’ANC, Carme Forcadell, al cantant Lluís Llach, i la nova presidenta de l’AMI, Neus Lloveras.

ANC_Manresa_Abril2016_2

Més informació sobre els resultats de l ‘assamblea: https://assemblea.cat/AGO2016
Font i crèdit de foto ANC

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.