Ruta tel·lúrica al Santuari 9 de Juliol

posted in: Sin categoría | 0

Benvolguts seguidors i interessats de les

Rutes tel·lúriques,

El dissabte dia 9 de juliol farem la visita: Santuari de Gallifa: un lloc sagrat dedicat a l’Ecologia.

Al santuari de Gallifa (Vallès occidental) es venera una Mare de Déu amb una advocació singular dedicada a l’Ecologia. El seu impulsor és un dels protagonistes de la lluita per les llibertats: Mn. Josep Dalmau. La visita consistirà en un passeig meditatiu pels diferents indrets del santuari on, tot contemplant les magnífiques vistes, entrarem en contacte amb l’esperit del lloc. Al mateix temps, experimentarem les característiques energètiques especials d’aquest indret i veurem els antecedents dels valors del moviment ecologista en la deessa Àrtemis, traspassats després en la figura de la Mare de Déu. En acabar, qui ho vulgui es pot quedar a dinar a la zona de pícnic que hi ha adequada dins el santuari.

Cal inscripció prèvia posant-vos en contacte amb:
jorpinero@gmail.com / 606 906 976 (Jordi Piñero)

Des de Manresa

La sortida serà a les 9 h, a l’aparcament de terra que hi ha a prop de l’estació de la Renfe de Manresa, al costat de la carretera d’Igualada, abans del pont de Sant Francesc. Els desplaçaments són el cotxe particular. Aquí ens podrem posar d’acord per compartir cotxes.

El preu és de 7 €/persona (qui es quedi a dinar al santuari 1 € més)

La durada és de tot el matí. Es calcula ser a Manresa a les 2 h aproximadament.

De fora de Manresa

Per als qui venen de fora de Manresa el lloc de trobada serà al Parking del santuari. La visita és previst que comenci a les 10:30 h. Per localitzar el lloc torbareu més informació a: http://www.santuariecologic.com/ Santuari Ecològic del castell de Gallifa: terme municipal: Gallifa; Vallès occidental.

Trobareu més informació d’aquesta ruta a:

https://sites.google.com/site/jordipinerosubirana/visites-llocs-sagrats/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.