Segona Edició de la Nit de les Estrelles

posted in: Sin categoría | 0

Aquest dissabte 16 de juliol, a les 9 del vespre, es celebrarà al Santuari Ecològic de Gallifa la Segona Edició de la “NIT DE LES ESTRELLES”. Degut a l’èxit de la Primera Edició, celebrada l’any passat, aquest any el Santuari repeteix l’oportunitat d’apropar-nos a l’univers i a les seves estrelles.

Vivim una època de grans descobriments en el món de l’astronomia i intentar entendre com és l’Univers és una tasca gegantina que els humans hem fet des de que tenim consciència. Amb la intenció de comprendre el nostre entorn, el Santuari Ecològic de Gallifa celebrarà la Segona Edició de “LA NIT DE LES ESTRELLES”. S’encetarà la nit amb una conferència de l’Albert Morral, director del Centre Astronòmic de Sabadell, i es continuarà observant el firmament amb l’ajuda de potents telescopis. Sempre que el temps acompanyi, es podrà veure la lluna -que estarà casi en fase plena-, els planetes, els estels, les constel·lacions i, fins i tot, les galàxies.

Nit Estrelles 2016

Com indica Albert Morral, director del Centre Astronòmic de Sabadell: “Estem vivint una època de grans descobriments científics, i l’astronomia n’és un clar exponent. En el nostre propi Sistema Solar acabem de visitar Plutó, i encara no sabem quants planetes hi ha perquè potser estem a punt de descobrir-ne un altre de nou. Fora del Sistema Solar, al voltant d’altres estrelles, ja hem descobert més de 2.000 planetes, uns trenta dels quals s’assemblen molt a la Terra. I si encara anem més enllà, acabem de detectar la unió de dos forats negres que han fet tremolar l’espai”.

El Santuari Ecològic de Gallifa va ser creat al 1986 amb l’objectiu principal de promocionar el sentiment i el convenciment de que l’ecologia obra unes noves perspectives globals de civisme i de reinterpretació de la vida humana. Des de llavors, el Santuari continua amb la seva tasca d’apropar la naturalesa i l’univers a tot aquell que vol prendre consciencia de l’entorn en el qual vivim.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.