Ruta Tel·lúrica al Santuari – Diumenge, 29 d’Octubre

posted in: Sin categoría | 0

Benvolguts seguidors i interessats de les

Rutes tel·lúriques,

El dissabte dia 29 d’octubre farem la visita: Santuari de Gallifa: un lloc sagrat dedicat a l’Ecologia.

Al santuari de Gallifa (Vallès occidental) es venera una Mare de Déu amb una advocació singular dedicada a l’Ecologia. La visita consistirà en un passeig meditatiu pels diferents indrets del santuari on, tot contemplant les magnífiques vistes, entrarem en contacte amb l’esperit del lloc. Al mateix temps, experimentarem les característiques energètiques especials d’aquest indret i veurem els antecedents dels valors del moviment ecologista en la deessa Àrtemis, traspassats després en la figura de la Mare de Déu. En acabar, qui ho vulgui es pot quedar a dinar a la zona de pícnic que hi ha adequada dins el santuari.

Per més informació us podeu posar en contacte amb:
jorpinero@gmail.com / 606 906 976 (Jordi Piñero)

 

Trobareu més informació d’aquesta ruta a:

https://sites.google.com/site/jordipinerosubirana/visites-llocs-sagrats/

Leave a Reply