NOUS ACTES PROGRAMATS 2019

posted in: Sin categoría | 0

Anunciem les activitats més destacades per aquest any 2019 al Santuari Ecològic! És el primer any des que Mn. Josep Dalmau ens va deixar, el 5 de setembre de 2018. Però el Patronat vol continuar i mantenir vius els principis fundacionals que va inspirar el mossèn: el cristianisme, l’ecologia i la catalanitat.

Mossèn Josep Dalmau va saber llegir els signes del temps precisament quan aquests eren tèrbols, en un món ple de desigualtats, que reclamaven iniciatives que donessin esperança i activessin l’esperit de concòrdia creant aquest Santuari. Per això l’equip de la Junta Directiva amb els altres membres del Patronat volem fer perviure el seu esperit de servei, el seu exemple i les seves iniciatives. Al mateix temps, obrir-nos a noves formes per posar-nos al dia, com ell hauria fet, i confiant sempre amb la vostra col·laboració.

 

 

Dissabte 25 de maig 

Trobada d’Etnobotànica + Xerrada sobre ‘l’art de la pedra seca’ per Ferran Obiols
– Taller d’Etnobotànica centrat en les tres plantes majoritàries de l’entorn: farigola, romaní i espígol.
– Xerrada sobre l’art de la pedra seca, que ha passat a formar part de la llista de Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat de la UNESCO i s’ha convertit en un element cabdal del patrimoni etnològic del món de la pagesia de Catalunya.

 

Dissabte 20 de juliol a la nit 

NIT DELS ESTELS: ‘Últims descobriments de l’univers’ per Albert Morral
Coincidit amb el 50è aniversari de l’arribada a la lluna, el 20 de juliol del 1969, conferència a càrrec d’Albert Morral, de l’Agrupació Astronòmica de Sabadell, amb observació amb telescopi del firmament (lluna, planetes, estels, constel·lacions, galàxies).

Dissabte 28 de setembre

Honorança a Mossèn Josep Dalmau
En record de Mossèn Dalmau, un any després de la seva mort, inauguració de l’Atri dels  Gentils, espai de diàleg intercultural.

Cap de semana 8 i 9 de novembre

DANSES CONXERES MEXICANES
Ballada de danses conxeres mexicanes en homenatge a la terra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *