Quarta Edició NIT DELS ESTELS 2019

posted in: Sin categoría | 0

Dissabte 20 de juliol, a les 9 del vespre, se celebrarà al Santuari Ecològic de Gallifa la  quarta  edició de la “NIT DEL ESTELS”. El Patronat seguint l’èxit dels anys anteriors, vol repetir l’oportunitat d’apropar-nos a l’univers i als seus misteris. Us demanaríem, que dintre de les vostres possibilitats, féssiu difusió de l’activitat.

       Quarta edició de la

                           ‘NIT DELS ESTELS’ AL SANTUARI ECOLÒGIC DE GALLIFA

                                       50 anys de l’arribada de l’home a la Lluna

–  Conferència d’Albert Morral, astrofísic de l’Agrupació Astronòmica  de Sabadell.

La nit del 20 de juliol farà 50 anys que els primers humans van trepitjar la Lluna. Es tracta d’una fita històrica, una de les aventures científiques, tecnològiques i humanes més grans de la humanitat. Va ser la culminació de l’anomenada Carrera Espacial.

–  Observació amb telescopi del firmament (lluna, planetes, estels, galàxies i constel·lacions)

L’esdeveniment d’aquest any, celebrant l’arribada dels 50 anys de la humanitat a la Lluna, va ser tot un èxit. Bon temps i molt bona visibilitat per veure els estels, van fer que els 150 assistents de la jornada puguèssin gaudir de la interessantíssima conferència i observació de l’univers guiada per Albert Morral, astrofísic de l’Agrupació Astronòmica de Sabadell.

Assistents a l’esdeveniment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *