Honorança a Mossèn Dalmau – 28 de setembre del 2019

posted in: Sin categoría | 1

 

El Patronat del Santuari Ecològic celebrarà la jornada per commemorar l’any de la mort de Mossèn Dalmau, el dissabte 28 de setembre del 2019 a dalt al Santuari Ecològic.

L’acte començarà amb la inauguració de l’Atri dels Gentils, que seguint el pensament de Mossèn Dalmau, és un espai de diàleg i trobada obert, que en aquest cas, donarà veu a les religions i creences més comunes a casa nostra (cristians, jueus, musulmans, budistes, hinduistes i maçons). Es debatrà com les religions i creences contribueixen, més enllà de les seves diferències en la pràctica, a l’evolució humana i la salvació del planeta. Tenint en compte que estem en un Santuari Ecològic i, que en aquest moment, la situació mediambiental és crítica.

Tot seguit, hi haurà un berenar/sopar ecològic entre els assistents i acabarà amb el recital del Romanço sobre el Santuari i Mossèn Dalmau per Jaume Arnella.

S’obsequiarà a tots els assistents amb un pendrive amb el vídeo de Mossèn Dalmau i del Santuari Ecològic.

  1. Brauli Tamarit Tamarit

    No vaig arribar a conèixer personalment a Mossèn Dalmau, però sí a un dels seus grans amics, que és Lluís Maria Xirinacs. Crec que en aquests moments estan compartint experiències del seu passat encarnat, si no ho han fet ja. El cos és el que deixem, l’ànima és el que perdura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *