Ecologia Integral i supervivència

posted in: Sin categoría | 0

Des del Santuari, volem donar a conèixer l’últim llibre “Ecologia Integral i supervivència” de Mossèn Antoni Matabosch, teòleg i periodista, amb un pròleg del Cardenal de Barcelona i actualment Presidente de la Conferencia Episcopal Española, Joan Josep Omella. El llibre segueix la línia de l’encíclica del Papa Francesc “Laudatio sí”, parlant en profunditat sobre la crisi ecològica.

Ens alegrem que personalitats destacades del món eclesial català, s’interessin i parlin, amb profunditat, del problema urgent de l’ecologia en aquest moment actual, quan des d’El Santuari de l’Ecologia fa 35 anys que vàrem prendre consciència de la qüestió dedicant tots els esforços en aquest sentit, realitat peremptòria que Mossèn Dalmau ja va intuir.

Podeu consultar més informació sobre el llibre aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.