2n Fòrum de l’Atri dels Gentils: Ecologia i Feminisme – AJORNAT!

posted in: Sin categoría | 0

Seguint les indicacions de les autoritats sanitàries de Catalunya, la comissió organitzadora de l’acte d’homenatge a Mossèn Dalmau i de l’Atri dels gentils, ha decidit ajornar l’acte previst pel pròxim dia 5 de setembre al Santuari Ecològic de Gallifa. Més endavant informarem de la nova data.

Tornen les activitats al Santuari amb una jornada molt especial en la que recordarem al fundador del Santuari, Mossèn Dalmau, i reflexionarem sobre dos dels temes més importants de l’actualitat: l’ecologia i el feminisme.

Estem molt contentes d’anunciar que el segon Fòrum de l’Atri dels Gentils donarà la benvinguda al Santuari a dones i homes que ens donaran una visió d’àguila de la importància del moviment ecològic i feminista, tant rellevants en el món venider.

Dissabte, 5 de setembre a la 6 de la tarda.
Per reservar la teva plaça, pots trucar al telèfon: 938 661 101 o 649 94 83 50.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.