S’ajornen les reunions de la comunitat de fe

posted in: Sin categoría | 0

El passat dimarts 3 de novembre es va celebrar la trobada de la comunitat de fe que s’havia ajornat a causa de la situació sanitària. Com va ser dia feiner no hi van poder assistir algunes de les persones habituals a les reunions. Després de llegir un salm, es va tractar el tema “Jesús, Mahoma i Buda”, que havia proposat en Joan Casanovas. Van ser molt interessants les diverses aportacions així com el col·loqui que va seguir a continuació entre tots els presents. S’acabà la trobada amb la lectura de l’evangeli.

Es va acordar ajornar les reunions de la comunitat de base fins que les circumstàncies de l’epidèmia ho facin possible i puguem recuperar a totes les persones amb les quals vàrem començar aquesta comunitat. D’una manera especial ens agradaria comptar amb la presència del Quim Cervera, assessor i impulsor d’aquesta comunitat de fe.

També es va proposar una nova activitat. La creació d’un cinema fòrum amb pel·lícules escollides pels membres de la comunitat i que aportin actituds, ideals i valors humanístics, culturals i religiosos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *