Llibre dels 25 anys del Santuari Llibre : Castell de Gallifa. 25 anys del Santuari de l’Ecologia. Autors: Josep Dalmau, Xavier Garcia, Joan Margenat i Joana Villemur.
 Notícia del Santuari: en català, castellà, anglès i francès.
 “Crida a la Joventut Catalana”, de Manuel Serra i Moret.
 Entronització de la Mare de Déu de l’Ecologia. Proclama de Mn. Josep Dalmau el dia de la inauguració , que constitueix la justificació del Santuari.
 Poema del Santuari de la Mare de Déu del Castell de Gallifa, advocada de l’Ecologia, per Joan Argenté.
 La deessa Àrtemis, un anticip de Maria”, de Mn. Dalmau.
 Les intervencions dels distints personatges invitats cada any a l’aplec per a pronunciar-hi l’Elogi a la Naturalesa: Raimon Panikkar, Xavier Garcia, Miquel Coll i Alemany, Santiago Vilanova, Albert Vilalta, Francesc-Xavier Marimon, Enric Aguilar, Pere Torres Grau, Jordi Bilbeny, Montserat Ponsa, Joan-Ignasi Puigdollers, Lluís M. Xirinacs, Pepe Beunza, Toni Verdaguer, Joaquim Viaplana, Salvador Milà, Antoni Comín, Tomàs Molina, Rafael Simó, Octavi Piulats, Lluís Busquets i Grabulosa, Lluís Planas i, aquest any 2011, Arcadi Oliveres.
Romanço del Santuari Ecològic del Castell de Gallifa, amb lletra i música de Jaume Arnella, estrenat el Dia Mundial del Medi Ambient, el 7 de juny de 1998.